De 2 zwaantjes trees

Mijn ervaring met Tobias als geluidsman is heel prettig.
Je hoeft nergens op te letten. Tobias regelt alles. Zelfs als een artiest niet zou komen dan zorgt hij vóór iemand anders. Ik zou zeggen Tobias, 
Top!

Saskia soulful

Tobias, is een fijne man om mee samen te werken. Hij heeft verstand van geluid, luistert altijd mee en is professioneel.


Dennis Alberti

Als je als zanger kwaliteit wilt leveren begint dat met professioneel geluid. Daarom werk ik al jaren met veel plezier samen met een vakman als Tobias!

Denny braaf

Je website ziet er top uit. Overzichtelijk en duidelijk.
Het is altijd kwalitatief top geluid wat je neerzet als ik met jou het land mag.
“Keep up the good work”

jeff van vliet

Tobie is een hele goede DJ ik werk al 25 jaar met hem samen .
Tobie maakt er altijd een gezellig feest van en voelt de mensen erg goed aan met al zijn liedjes die hij draaid dus wilt u een knalfeest dan moet u zeker Tobias nemen.

amsterdams harley chapter 

Ik werk geregeld met Tobias en ben iedere keer weer verbaasd over zijn professionaliteit en het vermogen om in te spelen op het publiek of de verlangens van een artiest!

Ben Cramer

Als ik voor een muzikaal optreden word gevraagd dan is het belangrijk om een goede sound engineer bij me te hebben.
Als je Tobias achter je hebt staan dan is ieder optreden wat ik met hem doe altijd zeer geslaagd.
Ik kan dan ook iedere artiest, zanger of zangeres Tobias zeker aanbevelen.

amsterdams verbond

Het valt me op dat er altijd mooie vrouwen staan te dansen als jij staat te draaien

west coast harley club alkmaar

Was een geslaagde avond, met Djee Tobias, geweldige muziek, voor elk wat wils  van  heerlijke rock, geweldige swingende soul en uiteraard ook Nederlands talig, dus wie een goede DJ zoekt, of het nou voor een feest is of jouw bedrijf heeft een open dag, dan raad ik zeker DJ Tobias aan, is hij er dan is de sfeer gegarandeerd goed !!

Dries Roelvink

Bij vele optredens van mij heeft Tobias het geluid verzorgd. Altijd ruim op tijd en de juiste sound op elke lokatie. Een Jordaanees met veel gevoel voor muziek en vriendschap.

CaFe kombof

Tobias heeft voor ons een avond Nol on Tour georganiseerd en 2 maal heeft hij een zanger voor onze kermis geregeld. Hij werkt professioneel en afspraken worden keurig nagekomen. In één woord TOP!

Annemarie grijzenhout - Cafe nol

Al tientallen jaren de vaste geluidsman van Café Nol , iedere donderdag verzorgt Tobias productions het geluid van onze artiesten van Jan Smit , Wolter Kroes en  natuurlijk onze Ronald Engel ! Als DJ staat hij garant voor een feestje, tevens de grote motor achter Café Nol on tour.